Mar 21, 2022

21mar8:00 am4:30 pmMarch 2022 Meetup | Education (CE) Day

Purchase your ticket

Price $69.00$99.00

Order Now

Event Details

Join us at the Holiday Inn for NEIAHU’s March meetup! This month’s gathering will be special, featuring up to 6 hours of CE.

During the event, participants will have the opportunity to attend 6 hours of CE presentations. This lineup was made possible thanks to Anthem, who has generously sponsored March’s meetup.

Ticket sales are limited. If you want to participate in this unique event, make sure you order your tickets as soon as possible!

Tentative Schedule for Monday, March 21:

8:00 Registration opens, light breakfast snacks provided
Morning Sessions
9:00 Class 1 – 1 hour CE
10:00 Class 2 – 1 hour CE
11:00 Class 3 – 1 hour CE
12:00 Break for Lunch and Sponsor Presentations
Afternoon Sessions
1:00 – 4:00 Ethics – 3 hours CE
or
1:00 Class 1 – 1 hour CE
2:00 Class 2 – 1 hour CE
3:00 Class 3 – 1 hour CE
4:00 Closing Remarks

CE Class Options:

Morning Class Paths (9AM-12PM):

Group Classes – Option A Individual Classes – Option B
FMLA Overview  (1 hour) Common Misconceptions about Medicare (1 hour)
Health & Wellness – the Millennial Way (1 hour) Social Determinants of Health In Medicare (1 hour)
Trends In Health Benefits (1 hour) Understanding LIS & Dual Eligibility (1 hour)

Afternoon Class Paths (1PM-4PM):

Ethics CE – Option A 3 Classes – Option B
Ethics (3 hours) Brand Vs. Generics (1 hour)
Securing PHI (1 hour)
Digital Engagement Platforms (1 hour)

This event is proudly sponsored by:

Time

(Monday) 8:00 am - 4:30 pm EST

Location

Holiday Inn

4111 Paul Shaffer Dr

NEIAHU

NEIAHU

X
X